Ja tack, till nyhetsbrev!

Blogg RSS för Blogg

Länkarna fungerar!

Vi hade länge problen med länkar till vissa arbetsbeskrivningar. Nu är det avhjälpt!
2013-02-04

Kortbetalning


Lim

 
Limpistol sladdlös
Sladdlös Limpistol med Hållare/laddstation. Lämplig för Allehanda Limningarbeten. Pistolen höga konstanta smällttemperatur ger en limmassa på 150°-160°. För nätspänninng, 220-240V, 500W sladdens 150 cm Kapacitet 14-20 Gram/minut Passar för limpatroner Art.nr 3337100 varav 2 medföljer.
Pris:
Antal
Limsticks 25 cm
Limsticks 25 cm lång till vår sladdlös limpistol innehåller 6 stycken stick i en förpackning.
Pris:
Antal
UHU hårt lim, tub 35 g
Ett kristallklart, snabbtorkande lim som passar för modellarbeten i balsaträ, hantverksarbeten och för allt i hemmet. Kan även användas för att besegla och förstärka olika material. Limmet kommer med ett fint munstycke.
Pris:
Antal
UHU Por-lim, tub 40 g
Ett UHU-lim specialutveklat för plastmaterial. Det innehåller inga lösningsmedel och kommer i en tub på 40 g. När du limmar med Porlim ska du limma på båda ytor som ska limmas.  
Pris:
Antal
UHU universallim i tub 33 g
Ett transparent universallim som kan användas hemma, på kontoret, i skolan, för eget byggande och för modellbyggen. Det limmade lagret förblir elastiskt och det skrynklar inte papper.
Pris:
Antal
UHU Plus - Epoxi Lim 2 komponent baserad
UHU 2 Komponent Epoxilim baserad Handläggningtid: 5 mn Fullständig härdning: 20mn Ingår Blandning material Sten, Betong, Ceramik, Träd, glas, Metal
Pris:
Antal

Populära produkter