Ja tack, till nyhetsbrev!

Blogg RSS för Blogg

Länkarna fungerar!

Vi hade länge problen med länkar till vissa arbetsbeskrivningar. Nu är det avhjälpt!
2013-02-04

Kortbetalning


Metall/Förgyllning

Att arbeta med metall har ni skapande människor visat stort intresse för och detta ämnesområde ska vi då också försöka utveckla. Att vi nu specialiserar oss betyder också att vi kommer att få mer tid att hitta de ultimata produkterna och lösningarna för just ditt projekt. 

Vaxer hittar du under vårt ämnesområde vax. Vi kan varmt rekommendera vårt Formvax/Skulpturvax.

 

Aluminiumtråd, slät
Aluminiumtråd är en mjuk tråd som lämpar sig väl för att göra härliga dekorationer. Den finns i diametrarna 2 mm (förpackning om 3 m) och 2,5 mm (förpackning om 2 m).  
Variant
Pris:
Antal
Metallpulver
Metallpulver i mässing, koppar, aluminium, brons och järn.  Fyllnadsmaterial som fyller din avgjutning med ett äkta material som ärgar, rostar eller får den patina du önskar. Metallpulvret höjer densiteten i hartsen för att få en så lik metallaspekt som ursprungsmodellen. Densitet 2 till 7. Du ...
Variant
Pris:
Antal
Ädla metallpulver - imitation, 250 gr.
Det här är ett pulver som kan blandas med schellack, polyesterharts eller epoxiharts. Det passar utmärkt till guldimitationer och finns i fyra olika varianter: Guld Rikt blekt, Guld Rikt, Koppar samt Silver. Dessa ädla metallpulver skiner det om redan i burken, men är endast en metallimitation. ...
Variant
Pris:
Antal
Tenn
Tenn (99,995%) Blyfritt för tennsmide och förtenning. Helt rent tenn kan användas till dryckeskärl och liknande. Smälter vid 232°C och kan gjutas i t.ex gipsform eller vid mer avancerade former, i vårt silikon RTV 139. Tackor om 1 kg och 500 gram.
Variant
Pris:
Antal

Populära produkter