Ja tack, till nyhetsbrev!

Blogg RSS för Blogg

Länkarna fungerar!

Vi hade länge problen med länkar till vissa arbetsbeskrivningar. Nu är det avhjälpt!
2013-02-04

Kortbetalning


Polyskum

Vi har samlat användarbeskrivningar där vi visar olika sätt att gjuta med olika metoder och olika material. Där får du utförliga beskrivningar om hur det går till och vad du behöver för att gjuta t ex en hand eller ett ansiktsavtryck i alginat.

För dig som intresserar dig för gjutning kan vi utlova en mängd nya idéer och material som du kan låta dig inspireras av i ditt skapande.
 

Extra hårt polyskum
Det här är ett hårt polyuretanskum som kombinerat med en härdare ger ett stelt, tvåkomponents polyuretanskum. Skummet används framförallt till gjutning och är mycket bra när man önskar ett lätt material eller vill tillverka skulpturblock. 2x1 Kg  2x5 kg
Variant
Pris:
Antal
Hårt polyskum
Det här är ett hårt polyuretanskum som kombinerat med en härdare ger ett stelt, tvåkomponents polyuretanskum. Skummet används framförallt till gjutning och är mycket bra när man önskar ett lätt material eller vill tillverka skulpturblock.
Variant
Pris:
Antal
Mjukt polyskum
Det här är ett tvåkomponentsharts som används för att tillverka mjuka masker, marionetter, dekor, teatertillbehör, skyltdockor, specialeffekter etc. Mjukt polyskum kan användas med gjutformar av silikon, epoxi, polyester, polyuretan och aluminium. Hartset är färdigt att brukas och används för at...
Variant
Pris:
Antal

Populära produkter