Ja tack, till nyhetsbrev!

Blogg RSS för Blogg

Länkarna fungerar!

Vi hade länge problen med länkar till vissa arbetsbeskrivningar. Nu är det avhjälpt!
2013-02-04

Kortbetalning


Täljsten, alabaster

Vare sig du är en erfaren bildhuggare eller en nyfiken nybörjare så finns det mesta du behöver här. 

Vi har specialverktyg för marmor, för mjukare stenar som alabaster och täljsten, som är av mycket hög kvalitet såsom raspar, snedlöpare, skrapjärn, skölpar mm. Här hittar du också set med stenhuggarverktyg. Och du finner ditt lystmäte vad gäller verktyg till de former som just du söker. Till täljsten och alabaster kan du också använda våra träraspar. 

 
Alabaster - blandning opak  och genomlysande
Alabaster i 15 kg säck (stenar mellan 5 till 10 kg) text kommer snart! 
Pris:
Antal
Täljsten 1 kg, blandade små bitar, 2-8 cm
Täljsten eller som den också kallas ibland såpsten, är en mjuk, helt naturlig sten som lätt kan skulpteras och täljas med olika verktyg. Färgen på täljstenen kan variera något eftersom det är en naturlig sten. Varje förpackning om 1 kg innehåller cirka 8-10 täljstens bitar. Täljstensolja använd...
Pris:
Antal
Täljsten i 15 kg säck
Täljsten eller som den också kallas ibland såpsten, är sedan 5000 år tillbaka ett mycket omtyckt konstmaterial bland bildhuggare. Stenen är mjuk och passar utmärkt till skulpturer och avbilder. Täljstenen återfinns i Kina, Indien, Östafrika, Brasilien, Kanada, Finland och Schweiz. Den europeiska...
Pris:
Antal
Täljstensolja, flaska 100 ml
Olja att putsa ditt färdiga täljstensalster med så att det får en fin lyster.
Pris:
Antal
Filset 5x180x5mm     5 delar.
Filset för arbeten i gips, täljsten och alabaster, bestående av 5 filar för detaljarbeten. Studiekvalitet, men mycket prisvärda. 
Pris:
Antal
Set med 8 raspar
Ett set med 8 raspar i metall som är bra för arbeten i gips och såpsten. Rasparna är i studentkvalitet men är mycket prisvärda.
Pris:
Antal

Populära produkter