Ja tack, till nyhetsbrev!

Blogg RSS för Blogg

Länkarna fungerar!

Vi hade länge problen med länkar till vissa arbetsbeskrivningar. Nu är det avhjälpt!
2013-02-04

Kortbetalning


Verktyg & tillbehör

Är du ute efter verktyg för att forma, skära, blanda eller skulptera? Då hittar du fantastiska verktyg här!
 

Gipskniv
Modellörens lilla hjälpreda! Ett redskap som alltid bör finnas tillhands vid skulptering, arbeten med lera och vid gipsformning. Kort blad, 45 mm och decimeterlångt skaft som ger bra grepp. Det här är den lilla lyxen man ska unna sig.
Pris:
Antal
Verktygset för modellering 18 delar  PRO A
"Tandläkarinstrument". Med detta verktygsset är du välförsedd för alla tänkbara detalj- och precisionsarbeten. Verktygen är i rostfritt stål av högsta kvalitet, med nät- och randskurna skaft för säkra och bekväma grepp.  Seten består av 18 olikformade delar.
Pris:
Antal
Vinklad Sax
Praktiskt och behändigt hjälpmedel när man t.ex behöver klippa upp tajta gipsbindor, silikonlager mm. vid kroppsavgjutning, utan att skada modellen. Saxen är 12 cm lång och skären ca 15 mm. De inslipade urtagen klarar klenare metalltråd.“  
Pris:
Antal
Träspatel
100 stycken träspatlar i en liten låda.
Pris:
Antal
Filset 5x180x5mm     5 delar.
Filset för arbeten i gips, täljsten och alabaster, bestående av 5 filar för detaljarbeten. Studiekvalitet, men mycket prisvärda. 
Pris:
Antal
Pipett
Rör där man suger upp eller droppar små vätskemängder. 1 gram = 25 droppar härdare Praktiskt när du arbetar med härdare för till exempel polyesterharts och till mindre mängder silikon. Tål att tvättas med aceton.
Pris:
Antal
Mjuk röd skål
Praktisk, prisvärd och lagom stor bägare. Tillverkad i mjuk plast som gör att de rester av de flesta produkter lossnar lätt, t.ex: resiner, silikoner, latex, gips mm. Att skålen är så flexibel har du också nytta av när du ska gjuta genom små ingjöt: kläm ihop till en hällpip! Diameter 12 cm.  
Pris:
Antal
Set med 8 raspar
Ett set med 8 raspar i metall som är bra för arbeten i gips och såpsten. Rasparna är i studentkvalitet men är mycket prisvärda.
Pris:
Antal

Populära produkter